Center Parcs Park Eifel

Een cottage van Center Parcs is niet zomaar een vakantiehuis. Alle accommodaties hebben een fantastische plek midden in de natuur! Benieuwd naar wat de cottages te bieden hebben? Bekijk hier!

Comfort cottage*
Ben je op zoek naar een gezellige, functionele verblijfplaats? Dan is de Comfort cottage iets voor jou! Een mooie, betaalbare woning met een gezellige woonkamer, een volledig ingerichte keuken met magnetron, een badkamer met douche of ligbad en een privé-terras met tuinmeubelen. Na een dag vol fietsplezier kun je hier heerlijk ontspannen! *Bij een Comfort Cottage worden er automatisch verplichte bedlinnen toegevoegd à €8,95 per persoon.

Premium cottage
Wil je het nog wat comfortabeler hebben, zodat je met volle teugen van je familie en vrienden kunt genieten? Dan ga je voor een Premium cottage, de ideale optie voor lange, gezellige vakantiedagen! De woning telt onder andere een keuken met vaatwasmachine en magnetron, een badkamer met haardroger en een gemeubileerd privé-terras. Daarnaast staat in één van de slaapkamers een tweede tv-toestel. Geniet van extra comfort bij de Premium cottage door bij aankomst opgemaakte bedden en een keukenpakket.

Parkplattegrond
Ben je benieuwd hoe Center Parcs Park Eifel eruit ziet of waar jouw cottage is gelegen? Klik dan hier voor de parkplattegrond!