COVID-19

De Eifel Cycling Classic gaat door!

Uiteraard hebben wij te maken met de geldende coronamaatregelen. Wij gaan ervan uit dat de tour dit jaar door kan gaan. Mocht dit niet zo zijn, dat hoort u dat zo snel mogelijk

De Eifel Cycling Classic is geen vergunning plichtig event en daarmee is doorgang laagdrempeliger dan bij vele andere evenementen. Ons evenement vindt plaats in de buitenlucht plus de deelnemers kunnen tijdens het fietsen meer dan voldoende afstand houden.

Uiteraard volgen wij de ontwikkelingen op de voet en conformeren wij ons aan het advies van het RIVM, de Nederlandse overheid en de Duitse regelgeving in deelstaat Rheinland-Pfalz. Mocht er dus weer iets veranderen, dan zullen wij je t.z.t. op de hoogte brengen.

What to expect

Aangezien wij verwachten dat de 1,5 meter samenleving voorlopig nog even van toepassing zal zijn, zijn wij momenteel druk bezig met voorbereidingen die daarbij passen. Denk o.a. aan:

  • Zeer ruime opzet van de locaties
  • Hygiëne maatregelen bij de rustposten
  • Gereguleerde starttijden
  • Bike through finish

Oftewel wij doen ons uiterste best om voor jou en je fietsvrienden een zo’n veilig mogelijk weekendje weg te garanderen in een natuurrijke omgeving.

Tot in september!

Team Business Solutions & Events