COVID-19

De Eifel Cycling Classic gaat door!

Vanwege de bizarre COVID19 omstandigheden van dit jaar heeft de 2020 editie helaas niet plaatsgevonden. Uiteraard kijken wij positief vooruit naar 2021 en gaan we ervanuit dat wij de 10e editie van 17-20 september 2021 samen met jullie gaan beleven. Uiteraard zullen wij in de aanloop van ons wielerevenement alle noodzakelijke maatregelen in acht nemen die tegen die tijd van toepassing zijn om het evenement veilig te laten verlopen.

De Eifel Cycling Classic is geen vergunning plichtig event en daarmee is doorgang laagdrempeliger dan bij vele andere evenementen. Ons evenement vindt plaats in de buitenlucht plus de deelnemers kunnen tijdens het fietsen meer dan voldoende afstand houden.

Uiteraard volgen wij de ontwikkelingen op de voet en conformeren wij ons aan het advies van het RIVM, de Nederlandse overheid en de Duitse regelgeving in deelstaat Rheinland-Pfalz. Mocht er dus weer iets veranderen, dan zullen wij je t.z.t. op de hoogte brengen.

What to expect

Aangezien wij verwachten dat de 1,5 meter samenleving voorlopig nog even van toepassing zal zijn, zijn wij momenteel druk bezig met voorbereidingen die daarbij passen. Denk o.a. aan:

  • Zeer ruime opzet van de locaties
  • Hygiëne maatregelen bij de rustposten
  • Gereguleerde starttijden
  • Bike through finish

Oftewel wij doen ons uiterste best om voor jou en je fietsvrienden een zo’n veilig mogelijk weekendje weg te garanderen in een natuurrijke omgeving.

Tot in september!

Team Business Solutions & Events