Arrangement & Verblijf

Voor de Eifel Cycling Classic worden aflopende kortingen aangeboden dus hoe eerder je boekt, hoe hoger de korting!

Deelname

Alle deelnemers aan de Eifel Cycling Classic betalen €49,00 per persoon bovenop de cottageprijs. Geef bij je inschrijving aan hoeveel personen er in totaal willen deelnemen aan de Eifel Cycling Classic en in een later stadium wordt per e-mail verzocht om alle deelnemers uit de boeking incl. aanvullende informatie op te geven.

Benieuwd wat er allemaal is inbegrepen in het arrangement? Check dit via de lees meer button.

Ter info! Alleen deelnemen aan de wielertocht op zaterdag is niet mogelijk, omdat het evenement als uitgangspunt heeft dat het gehele weekend in het teken staat van sportief bezig zijn in combinatie met de gezelligheid van vrienden en familie. Eventuele supporters, gezinsleden of kids hoeven uiteraard niet te betalen.

Cottage prijzen

Tijdens het Eifel Cycling Classic weekend boek je een cottage van vrijdag 18 tot maandag 21 september 2020 op Center Parcs Park Eifel. Vanaf vrijdagmiddag 15:00 uur is het mogelijk om in te checken en uitchecken kan uiterlijk tot maandagochtend 10:00 uur.

EARLY BIRD ACTIE: Alle deelnemers die uiterlijk 30 april 2020 zich hebben ingeschreven, ontvangen:

  • De reserveringskosten t.w.v. €29,50 gratis
  • De voorkeurskosten t.w.v. € 33,00 – 55,00 gratis
  • Een Koerspret biertje per deelnemer gratis
Type
Pax
Level
t/m 30 april + EARLY BIRD
Vanaf 1 mei
HE751
2
Comfort
 €  164
 €  164
HE752
3
Comfort
 €  217
 €  217
HE754
4
Comfort
 €  258
 €  258
HE756
6
Comfort
 €  279
 €  279
HE759
8
Comfort
 €  404
 €  404
HE753
4
Premium
 €  335
 €  335
HE760
6
Premium
 €  386
 €  386
HE761
2
VIP
 €  262
 €  262
HE762
4
VIP
 €  397
 €  397

Let op! Bovenstaande prijzen betreft alleen de accommodatiehuur. Check via de lees meer button welke kosten er nog bovenop de huur komen.

Eifel
Eifel

BEN JE BENIEUWD HOE CENTER PARCS PARK EIFEL ERUIT ZIET OF WAAR JOUW COTTAGE IS GELEGEN?

De cottages

Comfort

Ben je op zoek naar een gezellige, functionele verblijfplaats? Dan is de Comfort cottage iets voor jou! Een mooie, betaalbare woning met een gezellige woonkamer, een volledig ingerichte keuken met magnetron, een badkamer met douche of ligbad en een privé-terras met tuinmeubelen. Na een dag vol fietsplezier kun je hier heerlijk ontspannen!
*Bij een Comfort Cottage worden er automatisch verplichte bedlinnen toegevoegd à €8,95 per persoon.

Premium

Wil je het nog wat comfortabeler hebben, zodat je met volle teugen van je familie en vrienden kunt genieten? Dan ga je voor een Premium cottage, de ideale optie voor lange, gezellige vakantiedagen! De woning telt onder andere een keuken met vaatwasmachine en magnetron, een badkamer met haardroger en een gemeubileerd privé-terras. Daarnaast staat in één van de slaapkamers een tweede tv-toestel. Geniet van extra comfort bij de Premium cottage door bij aankomst opgemaakte bedden en een keukenpakket.

VIP

Wil je eens écht verwend worden? Kies dan voor één van de VIP cottages. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en liggen er handdoeken klaar. De woning telt onder andere keuken met magnetron met grillfunctie, vaatwasser, flatscreen TV’s en een privéterras met tuinmeubilair. Geniet verder van de luxueuze badkamer met een regendouche en een aparte infraroodsaune en nog meer extra services. Krijg broodjes dagelijks aan de deur bezorgd!

Center Parcs Parc Eifel

Cottages delen?

Wist je al dat het mogelijk is om een cottage te delen met andere medefietsers van de Eifel Cycling Classic 2020?!

Ben je alleen of met z’n tweeën en ben je op zoek naar andere fietsliefhebbers die ervoor open staan om een cottage te delen (ieder eigen slaapkamer), zodat de kosten worden gedeeld? Stuur dan een mail naar ecc.bng@groupepvcp.com. Bij meerdere aanmeldingen koppelen wij geïnteresseerden aan elkaar en op deze manier kan iedereen genieten van een geweldig fietsweekend!

*Let op! Het is niet mogelijk om enkel aan de wielertocht op zaterdag deel te nemen omdat de insteek is om er een gezellig en sportief weekend weg met vrienden/familie van te maken.